KRIVIM SEBE ZA SMRT SINA: Potresna ISPOVEST oca Darka Radovanovića, posle šest godina BOL NE JENJAVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2017, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIVIM SEBE ZA SMRT SINA: Potresna ISPOVEST oca Darka Radovanovića, posle šest godina BOL NE JENJAVA

Odrekao se svih zadovoljstava i spas pronalazi u čitanju knjiga.

Na današnji dan pre šest godina u stravičnoj nesreći kod Ostružničkog mosta poginuli su pevač Darko Radovanović i njegov menadžer Aca Milošević.

- Tuga ne prestaje... Mislio sam da će vreme sve malo ublažiti, ali supruga i ja ustajemo i ležemo sa bolom. Nikako da se pomirimo sa tim da je njemu to moralo da se desi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nisam subjektivan, ali Darko je bio čovek za svaku pohvalu - ovako za Kurir počinje priču Vidoje Radovanović.

Članica žirija "Pinkovih zvezdica" progovorila o RAZVODU - Nisam smela da se upustim u to!

Sećamo se zajedno Darkovih pesama, koje i danas žive.

- Ljudi su ga voleli i on je voleo ljude, muziku i život. Bez ikakvog razloga i krivice, praktično u snu, otišao je sa ovog sveta.  Cela ta priča je surova i teška, ali sve činim da ga ne pregazi vreme i zato hvala ljudima koji se trude da Darka sačuvaju od zaborava - priča tihim glasom Darkov otac.

Darkov otac i dalje nosi crninu, a njemu i Stani utehu daju ćerke njihovog sina Siniše, koji radi u Švajcarskoj. Tri devojčice žive sa njim i to im daje snagu da nastave. Ipak, kada se pomene Darkova ćerka Lara, Vidoju i Stani oči zasijaju i ne mogu da sakriju ponos.

- Lara je divno dete, ona je Darkova kopija, njegov unikatni primerak.

DA LI SE SLAŽETE? Tvrde da je OVAJ naš pevač srpski Leonardo Dikaprio! (FOTO)

- Pročitao sam 65.000 strana od njegove pogibije. Da mi nije toga ne znam kako bih živeo. Bolji lek za knjigu ne postoji. Često sebe preispitujem da li sam nešto pogrešio, čini mi se da sam platio kao da sam sve ikone zgazio, iako sam se trudio da pomažem ljudima. Voleo sam i šah. Ali, otkako je poginuo nisam odigrao nijednu partiju. Ukinuo sam sebi sva zadovoljstva misleći da sam nešto kriv - kroz suze priča pevačev otac dok majka Stana nemo jeca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

USTAJEMO I LEŽEMO SA BOLOM… Potresna ispovest oca Darka Radovanovića na 6. godišnjicu pevačeve smrti

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jun.2017

Darko Radovanović poginuo je na današnji dan pre 6 godina, a u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ostružničkog mosta stradao je i Darkov menadžer Aca Milošević...Darko je iza sebe ostavio ćerku Laru, suprugu Maju, roditelje Vidoja i Stanu, mnogo prijatelja i publiku koja ga je obožavala.....Darkovi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.