Zlatiborski okrug: Za 7 dana preminulo 10 osoba, 100 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2020, 16:26

Zlatiborski okrug: Za 7 dana preminulo 10 osoba, 100 novozaraženih

Od pristiglih rezultata iz prethodnih dana osoba koje su testirane na virus korona sa područja Zlatiborskog okruga potvrđeno je 100 novih slučajeva, a u prethodnih sedam dana sa teritorije tog okruga od posledica Covid 19 preminulo je 10 osoba, saopštio je Zavod za javno zdravlje Užice.

U Užicu je registrovano novih 38 slučajeva, Prijepolju 13, Priboju 12, Čajetina 11, Požegi 10, Arilju pet, Bajinoj Bašti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << četiri, Sjenici četiri, Novoj Varoši dva i Kosjeriću jedan.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 1.013 slučajeva infekcije virusom COVID-19.

Prema izveštajima dobijenim iz zdravstvenih ustanova preminulo je još desetosoba sa teritorije Zlatiborskog okruga u poslednjih sedam dana i to iz Užica tri osobe muškog pola, Požege tri osobe, od čega dve muškog i jedna ženskog pola, Priboju dve - jedna muškog i jedna ženskog pola i po jedna osoba iz Kosjerića i Sjenice.

Od posledica infekcije virusom korona, od početka epidemije, do sada je preminulo 38 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI NESLAVNI REKORD ZA ZLATIBORSKI OKRUG Još 100 zaraženih, za sedam dana preminulo desetoro

Izvor: Blic, 15.Jul.2020

U Zlatiborskom okrugu danas je, kao što je bio slučaj i u petak, potvrđeno rekordnih 100 novih slučajeva korona virusa u jednom danu, a kako je saopštio Zavod za javno zdravlje iz Užica prethodnih sedam dana preminulo je deset osoba sa ovog područja.

Nastavak na Blic...

ZLATIBORSKI OKRUG U KANDŽAMA KORONE: Zaraženo još 100 osoba, preminulo 10 pacijenata

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 10:23

Od posledica infekcije ovim virusom do sada je preminulo 38 osoba..Od pristiglih rezultata iz prethodnih dana osoba koje su testirane na virus Kovid-19 sa područja Zlatiborskog okruga, potvrđeno je 100 novih slučajeva pozitivnih na virus: Užice – 38, Prijepolje 13, Priboj – 12, Čajetina –...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zlatiborski okrug: Preminula jedna osoba, 13 novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020

Na području Zlatiborskog okruga potvrđeno je 13 novih slučajeva pozitivnih na virus korona i to u Užicu pet, Novoj Varoši tri, Požegi tri, Prijepolju jedan, koliko i u Sjenici, saopštio je Zavod za javno zdravlje Užice...Kako navode, preminula je još jedna osoba ženskog pola iz Priboja, a od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.