Zlatiborski okrug: Preminula jedna osoba, 13 novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 15:33

Zlatiborski okrug: Preminula jedna osoba, 13 novoobolelih

Na području Zlatiborskog okruga potvrđeno je 13 novih slučajeva pozitivnih na virus korona i to u Užicu pet, Novoj Varoši tri, Požegi tri, Prijepolju jedan, koliko i u Sjenici, saopštio je Zavod za javno zdravlje Užice.

Kako navode, preminula je još jedna osoba ženskog pola iz Priboja, a od posledica infekcije do sada je preminulo ukupno 39 osoba na teritoriji tog okruga.

U Zdravstvenom centru u Užicu trenutno je hospitalizovano 316 pacijenata, od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je 15 na respiratoru u teškom stanju.

"Broj prijema nije smanjen, imamo određeni broj otpusta i održavamo se na gornjoj ivici kapaciteta već danima unazad. Intenzivno se radi na opremanju poljske bolnice u Krčagovu, što će biti od velikog značaja“, rekla je pr te zdravstvene ustanove Danijela Vasiljević za agenciju RINA.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.