Živković: Dobijam pretnje zbog pitanja o Asomacumu

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2017, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Dobijam pretnje zbog pitanja o Asomacumu

Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao je da je poslednjih dana dobijao pretnje zbog toga što je javno postavljao pitanja o vlasništvu nad preduzećem Asomacum iz Beograda.

Živković je agenciji Beta rekao da su pretnje poslednjih dana bile anonimne zbog čega nije podnosio prijave policiji.

"Bilo je pretnji i ranije kada god sam otvarao tu temu, koja još nije zatvorena", rekao je Živković i dodao da je do pre neki dan u APR-u pisalo da je vlasnik te firme >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Andrej Vučić.

On je dodao da mu je prvi put kada je govorio o Asomacumu pretio lično Aleksandar Vučić u Skupštini Srbije, a da su kasnije pretnje dolazile sa različitih strana od ljudi bliskih vlasti, kao i nekih advokata i dodao da je deo tih pretnji prijavljen policiji.

"Ima ih oko 15 i sve su prijavljene", naveo je on.

Poslanik Nove stranke u Skupštini Srbije Zoran Živković zatražio je juče da mu Ministarstvo finansija odgovori ko je vlasnik i direktor preduzeća Asomacum iz Beograda koje ima otvoren dinarski račun.

Živković je uputio poslaničko pitanje ministru finansija Dušana Vujoviću u kojem traži da mu se odgovori kako je moguće da i dalje radi preduzeće čije je osnivanje proglašeno ništavnim.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.