Živković: Dobijam pretnje zbog Asomakuma

Izvor: B92, 25.Jul.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Dobijam pretnje zbog Asomakuma

Predsednik Nove stranke Zoran Živković kaže da je dobijao pretnje jer je javno postavljao pitanja o pitanju vlasništva u preduzeću Asomakum iz Beograda.

Živković je agenciji Beta rekao da su pretnje poslednjih dana bile anonimne zbog čega nije podnosio prijave policiji.

"Bilo je pretnji i ranije kada god sam otvarao tu temu, koja još nije zatvorena", rekao je Živković i dodao da je do pre neki dan u APR-u pisalo da je vlasnik te firme brat predsednika Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aleksandra Vučića, Andrej Vučić.

On je dodao da mu je prvi put kada je govorio o Asomakumu pretio lično Aleksandar Vučić u Skupštini Srbije, a da su kasnije pretnje dolazile sa različitih strana od ljudi bliskih vlasti, kao i nekih advokata i dodao da je deo tih pretnji prijavljen policiji.

"Ima ih oko 15 i sve su prijavljene", naveo je on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.