Žena snimila NEOBIČNU SVETLOST IZNAD JADRANA: Nauka ima objašnjenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 09:50

Žena snimila NEOBIČNU SVETLOST IZNAD JADRANA: Nauka ima objašnjenje!

Žena tvrdi da se svetlo kretalo u pravcu Biokova i samo je odjednom nestalo.

Jedna žena snimila je tokom vikenda neobičnu svetlost na noćnom nebu iznad Biokova.

- Videla sam oko 20:19 čudno svetlo na noćnom nebu, kretalo se prema Biokovu i nastavilo paralelno i samo je nestalo. Snimila sam, samo nisam od početka jer nisam ni sama znala da će se pojaviti - rekla je žena za portal Dalmacija Danas.

Ispostavilo se da je preko Jadrana te večeri prešla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Međunarodna svemirska stanica (ISS).

Ovako je polazak ISS-a pre nekoliko dana najavio astronom Ante Radonić:

- Međunarodna svemirska stanica će proći iznad Jadrana. Lepo će se videti iz svih krajeva Hrvatske. Ovo je zadnji visoki večernji prolaz za ovaj mesec. Za Zagreb će dostići visinu od 57 stepeni u 20:19 časova. Proći će pored Venere u 20:18 - rekao je Radonić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.