Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena osumnjičena da je izvršila čedomorstvo, bebu bacila u Drinu

ZVORNIK - Ženska osoba čiji su inicijali S.V. (31) iz Zvornika privedena je u službene prostorije Policijske stanice Zvornik zbog sumnje da je počinila čedomorstvo, rekao je danas portparol Centra javne bezbjednosti Zvornik Miljan Bobar.

Bobar je rekao Srni da se ova osoba jutros oko 8.30 časova prijavila u Dom zdravlja Zvornik radi pregleda, nakon čega je utvrđeno da se u toku noći porodila.

On je dodao da je, prema iskazima ove žene, dijete bacila u Drinu.

Istraga je u toku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U ZVORNIKU Porodila se na šetalištu, dete bacila u Drinu

Izvor: Blic, 26.Dec.2016

Policija u Zvorniku privela je 31-godišnju S.V. iz Zvornika, zbog sumnje da je počinila čedomorstvo, saopšteno je iz CJB Zvornik...- Naime, zvorničkom Centru javne bezbjednosti danas je oko 8.40 prijavljeno da se u Dom zdravlja Zvornik, radi ukazivanja lekarske pomoći javila S.V. Po prijavi su...

Nastavak na Blic...

Porodila se na ulici i bebu bacila u Drinu?

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2016

ZVORNIK - Suzana V. (31) iz Zvornika osumnjičena je da je počinila čedomorstvo nad tek rođenim djetetom, koje je odmah poslije poroda odnijela do Drine i bacila ga u rijeku...Istraga će utvrditi da li je beba rođena živa ili je već bila mrtva, a osumnjičena je nakon monstruoznog čina danas...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.