Žena koja je naletela na UBICU VODITELJKE videla fotografiju Legije i izgovorila ŠOKANTNE REČI: Moram da razgovaram sa policijom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2024, 22:39

Žena koja je naletela na UBICU VODITELJKE videla fotografiju Legije i izgovorila ŠOKANTNE REČI: "Moram da razgovaram sa policijom" (FOTO)

Žena koja je videla muškarca kako beži sa mesta ubistva novinarke Džil Dando prepoznala je na fotografiji komandanta nekadašnje JSO Milorada Ulemeka Legiju!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FORENZIČAR UPOREDIO LEGIJU I MISTER X-a! Britanski mediji tvrde da je Ulemek ubica: „Fotografija nije čista“

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Apr.2024, 11:24

Poznata voditeljka BBC-a, Džil Dando, ubijena je 1999. godine na pragu svoje kuće u Londonu. Tadašnji mediji su navodili tvrdnje da su u njenu likvidaciju bili uključeni i Srbi. Žena koja je videla muškarca kako beži sa mesta ubistva novinarke Džil Dando prepoznala je na fotografiji komandanta...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.