Željko Mitrović izgubio na sudu od Dragana Đilasa

Izvor: Danas, 23.Avg.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Mitrović izgubio na sudu od Dragana Đilasa

Prvi osnovni sud u Beogradu presudio je da je Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, kriv za laži i uvrede koje je, u jednom od svojih brojnih „otvorenih pisama“, izneo na račun Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde. Članak Željko Mitrović izgubio na sudu od Dragana Đilasa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Željko Mitrović izgubio na sudu od Dragana Djilasa, treba da plati Djilasu 200.000 dinara

Izvor: Beta, 23.Avg.2019

Prvi osnovni sud u Beogradu presudio je da je vlasnik televizije Pink Željko Mitrović kriv za neistine i uvrede koje je, u jednom od svojih "otvorenih pisama", izneo na račun lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Djilasa i presudio Mitroviću da plati 200.000 dinara, saopštila je ta stranka.SSP...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.