Zelenović traži od Vučića da Radojičiću naloži da učestvuje u TV duelu o Trgu Republike

Izvor: Danas, 29.Okt.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenović traži od Vučića da Radojičiću naloži da učestvuje u TV duelu o Trgu Republike

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da gradonačelniku Beograda Zoranu Radojičiću "naloži" da učestvuje u televizijskom duelu na Javnom servisu na temu rekonstrukcija beogradskog Trga Republike i šabačkog gradskog trga, a direktoru RTS Draganu Bujoševiću da "da saglasnost" da organizuje takav duel. Članak Zelenović traži od Vučića da Radojičiću naloži da učestvuje u TV duelu o Trgu Republike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenović traži od Vučića da gradonačelniku Beograda naloži da učestvuje u tv duelu o ...

Izvor: Beta, 29.Okt.2019

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da gradonačelniku Beograda Zoranu Radojičiću "naloži" da učestvuje u televizijskom duelu na Javnom servisu na temu rekonstrukcija beogradskog Trga Republike i šabačkog gradskog trga, a direktoru RTS...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.