Zelenović: Sramota što je uzbunjivač iz Krušika praktično izbačen s posla

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenović: Sramota što je uzbunjivač iz Krušika praktično izbačen s posla

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović ocenio je danas da je "velika sramota za državu Srbiju" što je uzbunjivač iz fabrike Krušik Aleksandar Obradović "praktično izbačen sa posla posle svega što je preživeo".

Zelenović je na skupu "Sloboda za Aleksandra Obradovića" u Valjevu ocenio da je Obradović "junak današnje pogažene Srbije" u kojoj kako je naveo, "niko više ne želi da živi".

"Umesto da su predsednik Aleksandar Vučić i ministar policije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Nebojša Stefanović pozvali na razgovor uzbunjivača Aleksandra Obradovića i pred kamerama državne televizije javno mu zahvalili što je štitio interese države u Krušiku i time podržali sve građane da prijavljuju slučajeve korupcije i potkradanja države, oni su ga uhapsili na najbrutalniji način, kao da je međunarodni terorista", naveo je Zelenović.

Kako je prenela stranka Zajedno za Srbiju, Zelenović je pozvao na ukidanje mere kućnog pritvora Aleksandru Obradoviću, navodeći da je "najmanje što možemo da uradimo za svoju zemlju i svoju decu, da se uzbunimo".

Aleksandar Obradović se od 14. oktobra odlukom Višeg suda u Beogradu nalazi u kućnom pritvoru.

Prethodno je bio u Centralnom zatvoru u Beogradu nakon što je 18. septembra uhapšen na svom radnom mestu pod sumnjom da je počinio krivično delo odavanje poslovne tajne.

Policija je uhapsila radnika Krušika zbog sumnje da je novinarima dostavio dokumenta koja pokazuju da je otac ministra unutrašnjih poslova učestvovao u trgovini oružjem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.