Izvor: Beta, 10.Jan.2020, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ubistva u Beogradu uhapšena dvojica, jedan od njih 16-godišnjak

U Beogradu su uhapšeni M.M. (33) i jedan 16-godišnjak zbog ubistva u saizvršilaštvu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.Osumnjičeni su da su 8. januara u opštini Čukarica pretukli jednog 74-godišnjaka i naneli mu rane od kojih je umro.Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

UHAPŠENI muškarac i tinejdžer osumničeni za brutalno UBISTVO na Čukarici: Beskućnik (74) pretučen, a zatim izboden

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020

Sumnja se da su oni 8. januara ove godine na Čukarici pretukli, a potom zadali ubodne rane oštrim predmetom Ismailu K. (74)..M. M. (32) iz Beograda i jedan šesnaestogodišnjak uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu. , koji je od zadobijenih povreda preminuo...Osumnjičeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.