Zaštitnik građana u utorak u Bosilegradu prima pritužbe građana na rad organa javne vlasti

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaštitnik građana u utorak u Bosilegradu prima pritužbe građana na rad organa javne vlasti

Zaštitnik građana Zoran Pašalić posetiće u utorak, 1. oktobra Bosilegrad gde će između ostalog, primati pritužbe građana na rad organa javne vlasti i razgovarati sa predstavnicima javnih ustanova, javnih preduzeća i organizacija civilnog društva.

Kako je najavljeno iz institucije zaštitnika građana, Pašalić će primati pritužbe građana u prostorijama Narodne biblioteke "Hristo Botev" od 10.30 do 11.15 dok će građani moći da se obrate njegovim saradnicima do 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << časova.

Pašalić će potom sa ombudsmankom Bugarske Dianom Kovačevom i ambasadorom te zemlje u Beogradu Radkom Vlajkovim posetiti Kulturno-informativni centar bugarske nacionalne manjine i razgovarati sa predsednikom opštine Bosilegrad Vladimirom Zaharijevim posle čega je predviđeno obraćanje novinarima.

Posetu Bosilegradu će ombudsman završiti sastankom sa predstavnicima javnih ustanova, javnih preduzeća i organizacija civilnog društva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.