Zaplenjeno više od 50.000 neprijavljenih evra na granici sa Hrvatskom

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno više od 50.000 neprijavljenih evra na granici sa Hrvatskom

Carinici na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, našli su kod jednog državljanina Holandije više od 70.000 neprijavljenih evra, saopšteno je danas.

Novac je nađen tokom kontrole automobil holandskih registarskih oznaka kojim su iz Roterdama ka Turskoj putovali jedan državljanin Holandije turske nacionalnosti i jedna žena.

Iako su putnici rekli da nemaju ništa da prijave, carinici su u džepovima jakne vozača našli 72.650 evra.

Vozaču i njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << saputnici je vraćeno po 10.000 evra, što je dozvoljeni iznos koji ne podleže prijavljivanju, a nešto više od 50.000 evra je zadržano do okončanja postupka tokom kojeg će putnici imati priliku da dokažu poreklo novca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.