Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2023, 09:56

Zaneti: Lukaku nas je razočarao, nismo očekivali da pregovara sa Juventusom

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti izjavio je danas da je razočaran odlukom belgijskog fudbalera Romelua Lukakua da počne pregovore sa Juventusom, prenosi Gazeta delo Sport. Lukaku je fudbaler Čelsija, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Interu. On je bio član milanskog kluba od 2019. do 2021, a onda je prešao u ekipu sa "Stamford bridža".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZANETI RAZOČARAN POSTUPKOM LUKAKUA: Nismo očekivali da pregovara sa Juventusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023

Belgijanac pred potpisom za Staru damu...Potpredsednik Intera Havijer Zaneti izjavio je danas da je razočaran odlukom belgijskog fudbalera Romelua Lukakua da počne pregovore sa Juventusom, prenosi Gazeta delo Sport. Lukaku je fudbaler Čelsija, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Interu. On je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.