Izdao nas je, razočarani smo

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 09:38

"Izdao nas je, razočarani smo"

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti izjavio je da je razočaran odlukom Romelua Lukakua da počne pregovore sa Juventusom, prenosi Gazeta delo Sport

Lukaku je fudbaler Čelsija, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Interu. On je bio član milanskog kluba od 2019. do 2021, a onda je prešao u ekipu sa "Stamford bridža".

Belgijski fudbaler je odbio ponudu Intera, pošto je izjavio da želi da nastavi karijeru u Juventusu.

"Lukaku nas je izdao, razočarani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo. Očekivali smo potpuno drugačije ponašanje Romelua - kao profesionalca, ali i kao čoveka", rekao je Zaneti.

Italijanski mediji podsećaju da je Belgijanac ranije izjavio da nikada ne bi igrao za Juventus, pošto su ga navijači torinskog kluba prošle sezone vredjali na rasnoj osnovi.

Lukaku je navodno dogovorio trogodišnji ugovor sa Juventusom, ali se čeka dogovor klubova. Juventus želi da u Čelsi pošalje srpskog fudbalera Dušana Vlahovića u zamenu za Lukakua, ali i traži od londonskog kluba 40 miliona evra.

Lukaku (30) je prošle sezone za Inter odigrao 37 utakmica i postigao je 14 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zaneti: Lukaku nas je razočarao, nismo očekivali da pregovara sa Juventusom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2023

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti izjavio je danas da je razočaran odlukom belgijskog fudbalera Romelua Lukakua da počne pregovore sa Juventusom, prenosi Gazeta delo Sport. Lukaku je fudbaler Čelsija, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Interu. On je bio član milanskog kluba od 2019. do 2021,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.