Zamenik direktora Lukoila pronađen mrtav u svom stanu

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jul.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamenik direktora "Lukoila" pronađen mrtav u svom stanu

Oleg Šarov, zamenik direktora "Luk oila" za investicije i razvoj, pronađen je mrtav u svom stanu u Ulici proleterske solidarnosti na Novom Beogradu, nezvanično saznaje "Blic". Prema prvim informacijama, on je preminuo od posledica srčanog udara. Oleg Šarov je u Srbiju došao pre četiri godine, kako bi radio u kompaniji "Luk oil". Kako nezvanično saznajemo, Šarov je pronađen u četvrtak popodne, a najverovatnije ga je izdalo srce. Na licu mesta su Hitna pomoć i policija.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Zamenik direktora srpskog Lukoila pronađen mrtav?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2013

Beogradska policija pronašla je popodne, u jednom iznajmljenom stanu, mrtvog muškarca za koga pojedini mediji navode da je zamenik generalnog direktora srpskog predstavništva Lukoila Oleg Šarov. ..Foto: Arhiva.. ..Agenciji Beta je u policiji rečeno da je telo pronađeno bez vidljivih znakova nasilne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.