Novi Beograd: Zamenik direktora Lukoila nađen mrtav u stanu

Izvor: Blic, 18.Jul.2013, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Beograd: Zamenik direktora "Lukoila" nađen mrtav u stanu

Oleg Šarov, stariji menadžer za razvoj i eksploataciju i zamenik generalnog direktora kompanije “Lukoil Srbija“, pronađen je mrtav danas u svom stanu oko 17 sati u Ulici proleterske solidarnosti na Novom Beogradu, saznaje "Blic". Prema prvim informacijama, on je preminuo od posledica srčanog udara.

Kako su precizirali u MUP, na telu nema vidljivih znakova nasilne smrti. Ipak, njegovo telo je prevezeno u Institut za sudsku medicinu.

Ekipa hitne pomoći, kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << portparolka Nada Macura rekla Tanjugu, dobila je poziv u 16.00 sati da je nađeno beživotno telo u stanu. Prema rečima lekara, precizirala je ona, pretpostavlja se da je smrt muškarca nastupila sinoć, ali će uzroci smrti biti poznati nakon obdukcije.

Oleg Šarov je u Srbiju došao pre četiri godine, kako bi radio u kompaniji "Lukoil".

Prema priči komšija, Šarov je već duže vreme živeo u ovom stanu sa suprugom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Menadžer Lukoila pronađen mrtav

Izvor: B92, 18.Jul.2013

Beograd -- Beživotno telo muškarca pronađeno u stanu na Novom Beogradu. Mediji navode da je reč o zameniku direktora Lukoila Olegu Šarovu, koji je umro od infarkta...Beživotno telo muškarca pronađeno je danas oko 16.40 sati u Ulici Proleterskih solidarnosti, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu...

Nastavak na B92...

Zamenik direktora ‘Lukoila’ nađen mrtav u stanu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2013

Oleg Šarov, zamenik direktora ‘Lukoila’ za investicije i razvoj, pronađen je mrtav danas u svom stanu u Ulici proleterske solidarnosti na Novom Beogradu, nezvanično saznaje Blic.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zamenik direktora "Lukoila" pronađen mrtav u stanu!

Izvor: Press, 18.Jul.2013

Kako saznajemo, Šarov je pronađen mrtav u svom stanu oko 16.40 sati.. Inače, Šarov je tamo živeo kao podstanar, a kako se nije odazivao, komšije su pozvale policiju koja je ušla u stan i pronašla Šarova mrtvog.. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt, a na telu nije bilo vidljivih znakova...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.