Menadžer Lukoila pronađen mrtav

Izvor: B92, 18.Jul.2013, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer Lukoila pronađen mrtav

Beograd -- Beživotno telo muškarca pronađeno u stanu na Novom Beogradu. Mediji navode da je reč o zameniku direktora Lukoila Olegu Šarovu, koji je umro od infarkta.

Beživotno telo muškarca pronađeno je danas oko 16.40 sati u Ulici Proleterskih solidarnosti, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Kako su precizirali u MUP-u, na telu muškarca nema vidljivih znakova nasilne smrti i preveženo je na Institut za sudsku medicinu.

Ekipa hitne pomoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako je portparolka Nada Macura rekla Tanjugu, dobila je poziv u 16.00 sati da je nađeno beživotno telo u stanu u toj ulici na broju 23d.

Prema rečima lekara, precizirala je ona, pretpostavlja se da je smrt muškarca nastupila sinoć, ali da će uzroci smrti biti poznati nakon obdukcije.

Beogradski mediji prenose da je u pitanju zamenik generalnog direktora Lukoila u Beogradu Oleg Šarov, a prema nezvaničnim informacijama lista "Blic", on je preminuo od posledica srčanog udara.

Oleg Šarov je u Srbiju došao pre četiri godine, kako bi radio u Lukoilu, a u toj kompaniji je bio na poziciji starijeg menadžera za razvoj i eksploataciju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Direktor srpskog Lukoila pronađen mrtav u stanu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2013

BEOGRAD - Zamjenik generalnog direktora srpskog predstavništva "Lukoila" Oleg Šarov pronađen je mrtav u stanu u Beogradu!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.