Zamenik direktora  Lukoila pronađen mrtav u stanu!

Izvor: Press, 18.Jul.2013, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamenik direktora "Lukoila" pronađen mrtav u stanu!

Kako saznajemo, Šarov je pronađen mrtav u svom stanu oko 16.40 sati.
Inače, Šarov je tamo živeo kao podstanar, a kako se nije odazivao, komšije su pozvale policiju koja je ušla u stan i pronašla Šarova mrtvog.
Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt, a na telu nije bilo vidljivih znakova nasilne smrti. Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu, a nakon obdukcije biće utvrđen tačan uzrok smrti.
Prema rečima komšija, Oleg Šarov je bio divan i porodičan čovek.
"Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Živeo je u tom stanu kao podstanar već četiri godine i nikada nije pravio probleme. I dalje sam u šoku, čovek je zaista bio ljubazan i kulturan", rekla je jedna komšinica za Pressonline.
Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure pretpostavlja se da je smrt nastupila sinoć.
Oleg Šarov je u Srbiju došao pre četiri godine, kako bi radio u kompaniji "Luk oil".
 
 
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zamenik direktora Lukoila pronađen mrtav u svom stanu

Izvor: Radio 021, 18.Jul.2013

Oleg Šarov, zamenik direktora "Lukoila" za investicije i razvoj, pronađen je mrtav danas u svom stanu u ulici Proleterske solidarnosti na Novom Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.