Zajedništvom možemo odgovoriti svim nedaćama Narodni poslanik Boris Bursać čestitao svim građanima Srbije Božić

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2021, 14:56

"Zajedništvom možemo odgovoriti svim nedaćama" Narodni poslanik Boris Bursać čestitao svim građanima Srbije Božić

Narodni poslanik Boris Bursać čestitao svim građanima Republike Srbije koji slave Božić

Narodni poslanik Boris Bursać čestitao je svim građanima Srbije Božić.

Božićna čestitka Narodnog poslanika Borisa Bursaća:

- Svim građanima Republike Srbije koji slave Božić po julijanskom kalendaru upućujem srdačne čestitke, uz želju da ovaj veliki hrišćanski praznik provedu sa najbližima u porodičnoj ljubavi i da ih Gospod blagoslovi mirom, zdravljem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svakim napretkom.

Prethodna godina je bila veoma teška i donela je velike izazove kako nama i našoj državi tako i čitavom čovečanstvu, ali nas je takođe naučila da kroz zajedništvo i solidarnost možemo odgovoriti svim nedaćama koje nas zadese.

Neka nas praznik Hristovog rođenja osnaži da istrajemo na putu spasenja, da i u danima koji su pred nama budemo humani, solidarni, odgovorni i da bogougodno, časno i smelo delamo na dobro Republici Srbiji, našoj crkvi i našem narodu.

"Mir Božji - Hristos se rodi".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.