Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Feb.2013, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb: Donacije pomogle djevojčici da krene na liječenje u SAD

Petogodišnja djevojčica iz Hrvatske Nora  Šitum s roditeljima je krenula na liječenje u SAD-a. Gradjani Hrvatske prikupili su više od 5 milijuna kuna ( oko 850 tisuća dolara) kako bi  pomogli teško bolesnoj djevojčici. Akcija za pomoć malenoj djevojčici  je krenula preko Facebooka. Dječja bolnica u Philadelphiji pokušati će eksperimentalnom metodom liječenja spasiti Norin život. Nora Šitum boluje od akutne limfoblastične leukemije .

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Nora doputovala u Filadelfiju na liječenje: Umorna sam ko žirafa

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2013, 11:19

Petogodišnja Nora Šitum koja boluje od akutne limfoblastične leukemije sinoć je stigla u Ameriku s porodicom i dva ljekara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.