Zadavili retrivera bodljikavom žicom

Izvor: Mondo, 25.Nov.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadavili retrivera bodljikavom žicom

U Petrovaradinu pronađen zlatni retriver, koji je ubijen na izuzetno svirep način.

Foto: SPANS/Facebook

Pas je ubijen tako što mu je neko oko vrata obmotao bodljikavu žicu, saopštava Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad (SPANS)

O svemu je obaveštena Zoohigijena, čiji radnici su juče bili na licu mesta. Na licu mesta bila je i policija, komunalna i veterinarska inspekcija. Telo psa odneto je na obdukciju.

Utvrđeno je da pas nije čipovan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
U SPANS-u pretpostavljaju da je pas udavljen bodljikavom žicom koju su zatezali pomoću neke plastične cevi i nakon smrti je obešen.

"Nadamo se da će se pronaći zločinac ili zločinci koji su uradili ovo monstruozno delo i da će biti primereno kažnjeni", navodi se u saopštenju SPANS-a, prenosi RTV.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.