MONSTRUOZNO Zlatni retriver u Petrovaradinu zadavljen, pa obešen (uznemirujuće fotografije)

Izvor: NaDlanu.com, 25.Nov.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUOZNO Zlatni retriver u Petrovaradinu zadavljen, pa obešen (uznemirujuće fotografije)

U Petrovaradinu je juče pronađen pas, rase zlatni retriver, koji je ubijen na svirep način, tako što je zadavljen pa obešen. Pas nije čipovan, a policija radi na otkrivanju identiteta počinioca

Informaciju o obešenom psu dobili su volonteri Udruženja Spans, koji su odmah obavestili nadležne. Na teren su izašli Zoohigijena, odnosnoo njihova pravnica, policija, komunalna i veterinarska inspekcija, prenosi sajt zivotinje.rs.

-Telo psa odneto je na obdukciju, a >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pretpostavljamo da je pas udavljen bodljikavom žicom koju je počinilac zatezao pomoću neke plastične cevi. Pas je obešen nakon smrti. Policija je odnela sav materijal koji bi bio koristan u istrazi. Nadamo se da će uzeti otiske i da će se jednom otkriti počinilac ovakvih monstruoznih dela – rekla je volonterka Udruženja Spans za zivotinje.rs

Utvrđeno je da pas nije čipovan.

- Nadamo se da će se pronaći zločinac ili zločinci koji su uradili ovo monstruozno delo i da će biti primereno kažnjeni. – rekli su u Udruženju Spans.

Izvor: blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.