Izvor: S media, 10.Dec.2012, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrana: Teretnjaci ne mogu kroz Srbiju!

"Putevi Srbije" saopštili su da će biti zabranjen prolazak na teritoriji Srbije za sva teretna vozila, šlepere i kamione sa prikolicom, ukoliko bude snežnih padavina.

"Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, da koriste zimske pneumatike, prilagode brzinu uslovima kretanja na putu i poštuju ograničenja brzine i da na put ne kreću bez preke potrebe.

Zabrana prolaska teretnjaka kroz Srbiju u slučaju snežnih padavina određena je Uredbom Vlade Republike Srbije.

(Tanjug)

FOTO: Beta

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Teretnjaci ne mogu kroz Srbiju ako bude snežnih padavina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2012

BEOGRAD -.."Putevi Srbije" saopštili su danas da će biti zabranjen prolazak na teritoriji Srbije za sva teretna vozila, šlepere i kamione sa prikolicom, ukoliko bude snežnih padavina..."Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, da koriste zimske pneumatike, prilagode...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.