Za šta se spremaju? Pripadnici KBS-a izveli vežbu sa bojevom municijom

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 13:48

Za šta se spremaju? Pripadnici KBS-a izveli vežbu sa bojevom municijom

Pripadnici takozvanih Kosovskih bezbednosnih snaga izveli su vežbu gađanja pravom, bojevom municijom na aerodromu u Đakovici.

"Kako bi pripadnici Kosovskih bezbednosnih snaga bili što više taktički osposobljeni, četa 2A drugog puka Komande Kopnene vojske izvela je na aerodromu Đakovica terensku vežbu 'Čelična živa alfa' uvežbavanja gađanja pravom borbenom municijom na nivou odreda i voda“, naveo je prištinski ministar odbrane Armend Mehaj.

Mehaj kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su pripadnici tzv. KBS-a svaki danom "sve spremniji da se suoče sa svakim izazovom i da trijumfuju u svakoj misiji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pripadnici tzv. Kopnene vojske tzv. Kosova izveli vežbu sa bojevom municijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2023

Pripadnici takozvanih Kosovskih bezbednosnih snaga izveli su vežbu gađanja pravom, bojevom municijom na aerodromu u Đakovici, saopštio je danas prištinski ministar odbrane Armend Mehaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.