Za Vučićev plan „kažnjavanja“ nevakcinisanih potrebna promena zakona

Izvor: Danas, 07.Maj.2021, 07:41

Za Vučićev plan „kažnjavanja“ nevakcinisanih potrebna promena zakona

Ako ste zaposleni u državnom organu, vojsci ili policiji, imate pravo na plaćeno bolovanje ako ste se zarazili koronom, ali ako niste preduzeli mere da se zaštitite, a država vam je to omogućila vakcinom, država će vas izlečiti ukoliko je u mogućnosti, ali nećete imati plaćeno bolovanje od korone - rekao je gostujući na TV Pink predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučićev plan „kažnjavanja“ nevakcinisanih šupalj zakonski, isto koliko i ljudski

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2021

Postoji li mogućnost da zaposleni u javnom sektoru, ako se nisu vakcinisali, izgube pravo na stopostotno plaćeno bolovanje zbog korone? Zakon kaže da ne. Ipak, što Vučić “predloži” Vladi pred kamerama, Vlada i potpiše, koliko god to mahnito bilo.. – Ako ste zaposleni u državnom organu,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.