Za Prodidži organska hrana, Diplo tražio stari broj Plejboja

Izvor: Blic, 02.Jul.2013, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Prodidži organska hrana, Diplo tražio stari broj Plejboja

Rajder liste izvođača su uvek zanimljive, a zvezde ovogodišnjeg Egzita su se potrudile da zakomplikuju nabavke organizatorima. Članovi benda „Prodidži“ žele prvenstveno zdravu hranu, dok producent „Dipla“ ima malo neobičnije zahteve.

Čuveni trojac „Prodidžija“ zatražili su od organizatora da im obezbedi britansku ili irsku slaninu i kobasice, pasulj, jaja i krompir spremljen na razni način. Ipak ono što je više privuklo pažnju jeste organsko voće i povrće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (banane, jabuke, mango, šargarepa...) veličine da stanu u blender ili đuser.

Takođe, žele da im u svakom trenutku bude dostupno osoblje da im dostavi hranu u njihovim prostorijama, a zahtevali su i bocu medicinskog kiseonika.

Sa druge strane, di-džej Diplo je tražio dve životinje na naduvavanje, izdanje časopisa „Plejboj“ staro oko 40 godina, kao i gorilu i jestivu statuu „Major Lazera“ u prirodnoj veličini.

Diplo je tražio i kosmičku harmoniju i mir u svetu, zbog čega su organizatori zamolili fanove da im pomognu u tome šaljući predloge na adresu answerme@exitfest.org.

Najzanimljiviji će dobiti karte za festival i mogućnost upoznavanja sa ovim producentom. Predlozi se mogu slati do 5. jula.

ExitUp za tviteraše

Specijalni događaj, EXITup, koji je zakazan za danas (19.30, letnja scena Bitefart kafea) okupiće sve tviteraše koji su ljubitelji festivala. Oni su biti pozvani da putem tvitova predlože kreativno rešenje i time sebi obezbede ulaznicu za festival. Za više informacija pratite @ExitFestival na Tviteru.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Exit 2013: Prodidži od organizatora traži medicinski kiseonik, Diplo stari broj Plejboja i kosmičku harmoniju

Izvor: Svet plus, 02.Jul.2013

Rajder liste izvođača su uvek zanimljive, a zvezde ovogodišnjeg Exita 2013 su se potrudile da zakomplikuju nabavke organizatorima

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.