ZZJZ Novi Pazar: Danas još 5 novoobolelih

Izvor: SandzakPress.net, 06.Avg.2020, 13:28

ZZJZ Novi Pazar: Danas još 5 novoobolelih

Prema informacijama Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar, od ukupno 8.636 testiranih, 1.268 lica je inficirano virusom Covid19. Od 217 pristiglih testova, samo je 5 pozitivnih i to četiri lica iz Novog Pazara i jedno lice iz Tutina. Ukupan broj obolelih od početka epidemije virusa korona u Novom Pazaru je 999, a u Tutinu 203. indeksonline.rs The post ZZJZ Novi Pazar: Danas još 5 novoobolelih appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar kupio 122 limena sanduka, Sjenica 20

Izvor: SandzakPress.net, 06.Avg.2020

Lokalna samouprava Novog Pazara kupila je od početka epidemije 122, a Sjenica 20 limenih sanduka za potrebe sahranjivanja preminulih od posledica izazvanih korona virusom, saznaje radio Sto plus. Štab za vanredne situacije Novog Pazara, odgovarajući na naš zahtev za slobodan pristup informacijama...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.