ZNALA SAM DEČAKA, BIO MI JE U KUĆI - ON JE MONSTRUOZNO DETE Reči majke čija je ćerka bila na spisku za odstrel odzvanjaju ispred škole (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 16:40

"ZNALA SAM DEČAKA, BIO MI JE U KUĆI - ON JE MONSTRUOZNO DETE" Reči majke čija je ćerka bila na spisku za odstrel odzvanjaju ispred škole (VIDEO)

Građani Srbije neutešni nakon tragedije koja se desila juče.

Majka devojčice koja je bila na spisku za odstrel učenika K.K (13) koji je usmrtio osmoro svojih drugara i obezbeđenje u OŠ "Vladislav Ribnikar", a šestoro ranio, prekinula je tišinu na skupu ispred škole vapajima i rekla da je K.K. bio voljen.

Jezivu tišinu ispred škole gde se okupila nepregledna masa ljudi kako bi odali poštu ubijenim učenicima i čuvaru Draganu prekinuo je vapaj majke čija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerka se nalazila na spasku K.K.

- Bio je voljen. Bile su zaljubljene devojčice u njega. On je bio jedno razmaženo, obesno, monstruozno dete. Moja ćerka mu je bila na spisku - rekla je uplakana žena iz glasa.

Dodala je tokom govora da skolne transparent "Razgovarajte sa decom", jer je izjavila da se sa njim razgovaralo, piše Blic.

Potresan govor majke čija ćerka je bila na spisku pic.twitter.com/dTWD5f3ctP

— Video clips (@_Clip_rs) May 4, 2023

- Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, devojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, obesno, monstruozno dete - rekla je uznemirena žena kroz suze.

- Nije mi ga žao uopšte - vikala je žena.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.