Izvor: Blic, 04.Maj.2023, 15:56

"ON JE RAZMAŽENO, OBESNO, MONSTRUOZNO DETE!" Tišinu ispred škole prekinuo vapaj jedne majke: "Bio mi je u kući, a moja ćerka mu je bila na spisku" (VIDEO)

Majka jedne učenice čija je ćerka, kako tvrdi našla na spisku za odstrel Koste Kecmanovića (13), prekinula je tišinu ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" uzvicima da je poznavala ubicu i da nije istina da roditelji nisu razgovarali sa njim. Nepregledna masa učenika, roditelja i građana iz svih delova Beograda okupila se oko škole "Vladislav Ribnikar" kako bi odala poštu stradalima u krvavom piru dečaka-ubice, koji je juče nešto posle osam časova ujutru usmrtio osmoro učenika i čuvara škole, a šestoro je ranio.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZNALA SAM DEČAKA, BIO MI JE U KUĆI - ON JE MONSTRUOZNO DETE" Reči majke čija je ćerka bila na spisku za odstrel odzvanjaju ispred škole (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023

Građani Srbije neutešni nakon tragedije koja se desila juče...Majka devojčice koja je bila na spisku za odstrel učenika K.K (13) koji je usmrtio osmoro svojih drugara i obezbeđenje u OŠ "Vladislav Ribnikar", a šestoro ranio, prekinula je tišinu na skupu ispred škole vapajima i rekla da je K.K....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.