NAJPOTRESNIJA SLIKA DO SADA Majka jedne od žrtvi dečaka ubice doziva svoje mrtvo dete ispred škole

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 13:37

NAJPOTRESNIJA SLIKA DO SADA Majka jedne od žrtvi dečaka ubice doziva svoje mrtvo dete ispred škole

Najpotresnija slika ispred škole.

Majka jedne od žrtava Koste K. (13) koji je juče ubio osam svojih vršnjaka i čuvara škole "Vladislav Ribnikar" došla je danas pred školu gde se dogodila pucnjava i u suzama doziva svoje dete.

Kako se saznaje sa lica mesta, majka je slomljena od bola, plače i jauče ispred škole.

U jednom trenutku javila se na telefon i samo izustila: "Ja ovo neću moći da izdržim, izgubila sam svoju ćerku".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ona je u suzama stajala je i gledala u cveće, a odjednom joj je pozlilo i sela je na trotoar.

Sve vesti o ovoj tragediji pročitajte OVDE.

Hiljade građana širom Srbije sinoć je odalo počast ubijenoj deci i čuvaru škole. Sveće su palili u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Užicu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ON JE RAZMAŽENO, OBESNO, MONSTRUOZNO DETE!" Tišinu ispred škole prekinuo vapaj jedne majke: "Bio mi je u kući, a moja ćerka mu je bila na spisku" (VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Maj.2023

Majka jedne učenice čija je ćerka, kako tvrdi našla na spisku za odstrel Koste Kecmanovića (13), prekinula je tišinu ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" uzvicima da je poznavala ubicu i da nije istina da roditelji nisu razgovarali sa njim. Nepregledna masa učenika, roditelja i građana iz svih delova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.