ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ JE PREVARA, ČOVEK BEZ MORALA...BRUKA! Šešelj osuo paljbu zbog veleizdaje u Crnoj Gori (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 22:35

"ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ JE PREVARA, ČOVEK BEZ MORALA...BRUKA!" Šešelj osuo paljbu zbog veleizdaje u Crnoj Gori (FOTO)

Skupština Crne Gore usvojila je "Rezoluciju o genocidu u Srebrenici"

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj izjavio je da je Vladimir Leposavić ljudska gromada u poređenju sa Zdravkom Krivokapićem.

- Danas je Zdravko Krivokapić izdao sve Srbe u Crnoj Gori i ogolio kolaboraciju sa Milom Đukanovićem. Skupština Crne Gore izglasala je rezoluciju o lažnom genocidu u Srebrenici i smenila ministra Vladimira Leposavića glasovima DPS-a. Ova ljudska beda je nastavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << antisrpsku politiku progona i diskriminacije srpskog naroda. Za njega je Leposavić ljudska gromada, čovek koji slobodno misli, a Zdravko Krivokapić je prevara, čovek bez morala koji je izneverio sve Srbe u Crnoj Gori, Srpsku pravoslavnu crkvu, blaženopočivšeg Amfilohija i sve protivnike Mila Đukanovića. Bruka! - napisao je Šešelj.

Данас је Здравко Кривокапић издао све Србе у Црној Гори и оголио колаборацију са Милом Ђукановићем. Скупштина Црне Горе...

Posted by Александар Шешељ on Thursday, 17 June 2021

Podsećamo, skupština Crne Gore usvojila je i "Rezoluciji o genocidu u Srebrenici".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.