ZBOG ALIMENTACIJE UPUCAO BIVŠU ŽENU S LEĐA: Stravični detalji jutrošnjeg zločina u Prokuplju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 09:36

ZBOG ALIMENTACIJE UPUCAO BIVŠU ŽENU S LEĐA: Stravični detalji jutrošnjeg zločina u Prokuplju

Nakon što je upucao ženu, njen bivši suprug pucao sebi u glavu

Ispred zgrade prokupačke opštine jutros oko sedam sati dogodio se pokušaj ubistva i samoubistva.

I.R.(46) iz Prokuplja zadobila je teške telesne povrede kada je na nju hicem iz pištolja pucao bivši suprug Zoran B. (52) koji je potom pucao u sebe.

- Zoran je svoju suprugu sačekao nešto pre sedam sati ispred posla i pucao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u nju s leđa. Potom je sebi pucao u levu stranu glave. Trenutno su i jedno i drugo na putu za niški klinički centar - saznajemo u prokupačkoj bolnici dok nezanično saznajemo da je I.R. još uvek metak u grudnom košu dok je Zoran životno ugrožen.

Kako se saznaje, Zoran je i ranije imao problema sa zakonom a nedavno je i izašao iz zatvora. Prema nezvaničnim saznanjima motiv za pokušaj ubistva je taj što Zoran godinama nije plaćao alimentaciju za dvoje dece dok mu pre neki dan nije pristiglo sudsko rešenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato stanje povređenih u pokušaju UBISTVA I SAMOUBISTVA Ranjena žena na odeljenju reanmacija, muž napadač životno ugrožen

Izvor: Blic, 17.Jun.2021

Žena I.R. (44), na koju je jutros ispred zgrade opštine u Prokuplju pucao nevenčani suprug Z.B. (53) primljena je u Urgentni centar UKC Niš sa više rana i trenutno je u stabilnom stanju, dok je njen napadač, koji je takođe transportovan za Niš, životno ugrožen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.