ZAVRŠNA REČ NA SUĐENJU ZA UBISTVO ĆURUVIJE: Tužilaštvo traži maksimalne kazne za optužene čelnike DB-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠNA REČ NA SUĐENJU ZA UBISTVO ĆURUVIJE: Tužilaštvo traži maksimalne kazne za optužene čelnike DB-a

Zamenik tužioca za organizovani kriminal Milenko Mandić danas je u završnoj reči tražio da veće Specijalnog suda u Beogradu zbog ubistva novinara Slavka Ćuruvije na maksimalnih 40 godina zatvora osudi Radomira Markovića.

Mandić je u završnoj reči tražio da veće Specijalnog suda na maksimalnih 40 godina zatvora osudi nekadašnjeg šefa Resora državne bezbednosti, zbog, kako tvrdi, umešanosti u ubistvo vlasnika "Dnevnog telegrafa" 11. aprila 1999. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zamenik tužioca je istu kaznu zatražio i za nekadašnje čelnike RDB Milana Radonjića i Ratka Romića odnosno za operativca RDB-a Miroslava Kurka kome se sudi u odsustvu.

U nastavku postupka završne reči izneće advokati i optuženi nakon čega će veće zakazati izricanje prvostepene presude.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Advokat Ružić: Slobodan Milošević naložio ubistvo novinara Slavka Ćuruvije

Izvor: Beta, 24.Jan.2019

Advokat Slobodan Ružić rekao je danas u završnoj reči na sudjenju optuženima za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, da činjenice ukazuju da je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević nalogodavac tog ubistva i da je uveren da mu je supruga Mira Marković davala savete.Ružić koji je punomoćnik...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.