ZAVRŠNA REČ NA SUĐENjU ZA UBISTVO ĆURUVIJE: Tužilaštvo traži 40 godina zatvora za Radomira Markovića

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠNA REČ NA SUĐENjU ZA UBISTVO ĆURUVIJE: Tužilaštvo traži 40 godina zatvora za Radomira Markovića

Zamenik tužioca za organizovani kriminal Milenko Mandić u četvrtak je u završnoj reči tražio da veće Specijalnog suda u Beogradu na maksimalnih 40 godina zatvora osudi Radomira Markovića Zamenik tužioca za organizovani kriminal Milenko Mandić u četvrtak je u završnoj reči tražio da veće Specijalnog suda u Beogradu na maksimalnih 40 godina zatvora osudi Radomira Markovića, nekadašnjeg šefa Resora državne bezbednosti, zbog, kako tvrdi, umešanosti u ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Slavka Ćuruvije, vlasnika "Dnevnog telegrafa", 11. aprila 1999. godine. PROČITAJTE JOŠ: Suđenje za ubistvo Ćuruvije: Kecman ponovo svedočiIstu kaznu zatražio je i za nekadašnje čelnike RDB Milana Radonjića i Ratka Romića, kao i za pripadnika Službe Miroslava Kurka, koji je u bekstvu, zbog čega mu se sudi u odsustvu. U nastavku postupka završne reči izneće advokati i optuženi, nakon čega će veće zakazati izricanje prvostepene presude.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAVRŠNA REČ NA SUĐENJU ZA UBISTVO ĆURUVIJE: Tužilaštvo traži maksimalne kazne za optužene čelnike DB-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019

Zamenik tužioca za organizovani kriminal Milenko Mandić danas je u završnoj reči tražio da veće Specijalnog suda u Beogradu zbog ubistva novinara Slavka Ćuruvije na maksimalnih 40 godina zatvora osudi Radomira Markovića...Mandić je u završnoj reči tražio da veće Specijalnog suda na maksimalnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.