ZAŠTO ZDRAVKO KRIJE FOTOGRAFIJE: Pre dva dana optužio Đukanovića da ruši državu, a sad se sa njim TAJNO SASTAJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 22:46

ZAŠTO ZDRAVKO KRIJE FOTOGRAFIJE: Pre dva dana optužio Đukanovića da ruši državu, a sad se sa njim TAJNO SASTAJE

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević napisao je na Tviteru da čeka fotografije sa sastanka premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića i predsednika te zemlje Mila Đukanovića, te da prvi put čuje da postoje "pripremni sastanci sa Milom Đukanovićem".

- Drago mi je što je premijer priznao da se sastao sa Milom Đukanovićem i to dva dana nakon što ga je optužio da stoji iza rušenja države. Ali prvi put čujem da postoje pripremni sastanci sa Milom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đukanovićem. Čekam fotografiju sa priprema - napisao je Knežević.

Драго ми је што је премијер признао да се састао са Милом Ђукановићем и то два дана након што га је оптужио да стоји иза рушења државе. Али први пут чујем да постоје припремни састанци са Милом Ђукановићем. Чекам фотографију са припрема.https://t.co/nfejX3jf0x

— Milan Knežević (@MilanKnezevic80) April 12, 2021

Podsetimo, Milo Đukanović se poverio najbližim saradnicima da je vrlo zadovoljan današnjim tajnim sastankom sa Zdravkom Krivokapićem i Aleksom Bečićem.

Krivokapić i Bečić su tražili od Đukanovića podršku za smenu ministra pravde Leposavića, a zauzvrat Đukanović je tražio od premijera i predsednika Skupštine da nastavi proces udaljavanja od DF-a i njihove prosrpske politike, pišu Novosti.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Istraga o Krivokapićevim optužbama protiv Veljovića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 07:41

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) Crne Gore trebalo bi danas da otvori istragu o navodima premijera Zdravka Krivokapića o navodnoj ulozi savetnika predsednika Crne Gore Veselina Veljovića u komitsko-patriotskim skupovima, saznaju podgoričke Vijesti...Prema saznanjima lista, SDT je od Vlade zatražilo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.