ZAŠTO ODE TAKO RANO? Prijatelji se opraštaju od ubijenog mladića u Vladimircima, TUGA do neba: Nikada te nećemo zaboraviti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 11:10

"ZAŠTO ODE TAKO RANO?" Prijatelji se opraštaju od ubijenog mladića u Vladimircima, TUGA do neba: Nikada te nećemo zaboraviti!

Otac presudio sinu zbog alkohola

- Kažu, sve se u životu dešava sa nekim razlogom, a ja ću se celi život pitati koji je to razlog. Zašto ode tako rano? Počivaj u miru drug moj. Nikada te neću zaboraviti - napisala je prijateljica ubijenog mladića iz Vladimiraca kojeg je otac ubio juče na njivi nakon čega je izvršio samoubistvo.

Zločin se dogodio oko 16.30 časova na njivi koja se nalazi odmah iza porodičnog imanja. Mladić je na licu mesta preminuo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a otac je sa teškim povredama prevezen u šabačku bolnicu gde su mu se lekari borili za život, međutim, on je podlegao povredama.

Prijatelji ubijenog momka su na društvenim mrežama objavili potresne poruke.

- Brate, nisi smeo da nastaviš da piješ! Čovek se trudio da ti pomogne... Više nije izdržao pa ti je presudio, nije smeo tako, ali sad je kasno - piše u jednom od komentara.

Kako se saznaje ubijeni mladić nije živeo sa ocem i prema priči meštana nisu bili u dobrim odnosima.

- Taj mladić je živeo sam, jer ga je otac isterao iz kuće. Bio je sklon alkoholu, a u poslednje vreme čujemo da je bio na lečenju. Baš se pre neki dan vratio. Ne znamo šta bi ocu da mu presudi – ispričao je jedan od komšija.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.