Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 10:24

"NIKADA TE NEĆEMO ZABORAVITI" Prijatelji ubijenog mladića iz Vladimiraca se opraštaju od njega: "Zašto ode tako rano?"

"Kažu, sve se u životu dešava sa nekim razlogom, a ja ću se celi život pitati koji je to razlog. Zašto ode tako rano? Počivaj u miru drug moj. Nikada te neću zaboraviti", napisala je prijateljica Igora T. iz Vladimiraca kojeg je otac ubio juče na njivi nakon čega je izvršio samoubistvo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ZAŠTO ODE TAKO RANO?" Prijatelji se opraštaju od ubijenog mladića u Vladimircima, TUGA do neba: Nikada te nećemo zaboraviti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024

Otac presudio sinu zbog alkohola..- Kažu, sve se u životu dešava sa nekim razlogom, a ja ću se celi život pitati koji je to razlog. Zašto ode tako rano? Počivaj u miru drug moj. Nikada te neću zaboraviti - napisala je prijateljica ubijenog mladića iz Vladimiraca kojeg je otac ubio juče na njivi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.