ZAPALIĆEMO BAKLjE SLOBODE: Crna Gora ustala protiv MILOVE TORTURE! Jedan protest završen, slede novi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZAPALIĆEMO BAKLjE SLOBODE": Crna Gora ustala protiv MILOVE TORTURE! Jedan protest završen, slede novi (VIDEO)

U Podgorici je ispred zgrade Skupštine večeras održan protest Demokratskog fronta zbog hapšenja poslanika Nebojše Medojevića i mogućeg hapšenja Milana Kneževića

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić rekao je da vlast rizikuje Medojevićev život i pozvao je Ustavni sud da sutra da jasan odgovor.

- Čekamo odgovor, a ako se stvar ne završi čitava, Crna Gora će biti zapaljena bakljama slobode i spustiti se u Podgoricu - poručio je on.

Na skupu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su podeljeni žuti prsluci po uzoru na demonstrante u Francuskoj.

Medojević je već nekoliko dana u zatvoru, dok Milan Knežević, kako bi izbegao hapšenje, neprekidno boravi u Skupštini.

Među okupljenima bili su i funkcioneri URA-e Miloš Konatar i Luka Rakčević i poslanici Demokrata Danilo Šaranović i Zdenka Popović.

Prisustvovali su i Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore, kao i Vladisav Dajković, i Vladimir Joković iz SNP-a, koji su se obratili prisutnima.

Danilović je istakao da Ujedinjena Crna Gora brani pravo poslanika da budu slobodni ljudi.

- Ovo neće valjati ni njima ni nama, ne valja da se gonimo ko zveri - kazao je Danilović.

Moramo da se borimo da Medojevića puste, a da Kneževića ne stave u zatvor, rekao je Joković.

Nakon što su završili obraćanje, prošetali su Ulicom Stanka Dragojevića, Hercegovačkom, te Ulicom slobode, a šetnju su završili ispred Skupštine.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako izgledaju NAJBRUTALNIJE vojne vežbe na svetu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.