Vulin ponovo u akciji: Vreme je za prolećno čišćenje

Izvor: B92, 02.Jun.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin ponovo u akciji: Vreme je za prolećno čišćenje

Ispratili smo početak još jedne radne nedelje, koji svima nama uvek teško pada, iako se tokom vikenda odmorimo. Ali postoje i ljudi kojima ništa nije teško. Oni rade i vikendom, i pritom ne da ne traže dvostruke dnevnice, nego fizikališu za džabe. I to za javno dobro.

Posle čišćenja škole u Obrenovcu i borbe sa ambrozijom na Voždovcu, na red je došlo suvo granje Zvezdarske šume. Naime, deo pokreta socijalista na čelu sa ministrom Aleksandrom Vulinom učestvovao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u akciji prolećnog čišćenja.

“Ovo ne košta ništa zajednicu, košta nas našeg vremena i zadovoljstva druženja i košta nas što možemo da kažemo da smo nešto svojim rukama promenili. Uostalom za to levica i služi”, rekao je Alksandar Vulin.

Petar Matić iz Saveza izviđača Beograda smatra da je neophodno da se prethodno akcija prijavi opštini da ne bi došlo do seče drveća ili granja koja nisu predviđena za sečenje.

Aleksandar Vulin kaže da bi neki “zlobnici” pomislili da je akcija prolećnog čišćenja partijska promocija.

Na kojem još “čišćenju” treba da porade naši političari, pogledajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.