Vulin: Spremnost da se odgovori na svaki izazov

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Maj.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Spremnost da se odgovori na svaki izazov

Ministar Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Žandarmerije u Kopnenoj zoni bezbednosti i poručio da se uverio u najviši stepen gotovosti i spremnosti pripadnika MUP-a i Vojske Srbije da odgovore na svaki izazov.

"Koliko god smo svi bili zabrinuti zasto što je opasnost od terorizma svakako pretila sa naših južnih granica, toliko smo svi mirni kada vidimo kako muškarci i žene iz Žandarmerije, MUP-a i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Vojske Srbije uspešno brinu o našoj bezbednosti", rekao je Vulin Tanjugu posle obilaska pripadnika Žandarmerije u Bujanovcu.

Ministar je naveo da je politička stabilnost, koja je karakteristika Vlade Srbije koju vodi Aleksandar Vučić i nešto po čemu se Srbija sada i te kako razlikuje od skoro svih zemalja u regionu, i omogućila da država dobro funkcioniše i da se pred ovakvim izazovima, čak i kad je terorizam u pitanju, ponaša kao dobro organizovana i dobro urađena država.

"Sa zadovljstvom mogu da kažem da sam se uverio u najviši stepen gotovosti i organizacije, izuzetnu koordinaciju svih službi, potpunu spremnost naših pripadnika da odgovore na svaki izazov", rekao je Vulin.

Kako je naveo, pripadnici službe bezbednosti, od Žandarmerije, preko pripadnika MUP-a, do pripadnika Vojske Srbije pokazali su koliko znače za ovaj deo Srbije i svakom građaninu Srbije, bez obzira na njegovu veru i naciju.

"Poštovanje Ustava, poštovanje reda i zakona, imovinska i lična bezbednost je nešto što su ovi ljudi ovde obezbedili", kaže Vulin i navodi da je u dogovoru sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem danas obišao Žandrameriju, štab združenih snaga i pojedine baze u Bujanovcu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Službe bezbednosti spremne za svaki izazov

Izvor: RTS, 20.Maj.2015

Prilikom obilaska prpadnika Žandarmerije uverio sam se u najviši stepen gotovosti i spremnosti pripadnika MUP-a i Vojske Srbije da odgovore na svaki izazov, poručuje ministar Aleksandar Vulin. . Ministar Aleksandar Vulin...

Nastavak na RTS...

Vulin: Spremnost da se odgovori na svaki izazov

Izvor: Blic, 20.Maj.2015

Ministar Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Žandarmerije u Kopnenoj zoni bezbednosti i poručio da se uverio u najviši stepen gotovosti i spremnosti pripadnika MUP-a i Vojske Srbije da odgovore na svaki izazov..."Koliko god smo svi bili zabrinuti zato što je opasnost od terorizma svakako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.