Izvor: RTS, 05.Avg.2021, 10:41

Vulin: Policija spremna da se obračuna sa najsurovijim kriminalnim grupama

Srpski organi gonjenja, zaslužni za razbijanje kriminalnog klana Belivuk–Miljković, pokazali su da su spremni da se obračunaju i sa najsurovijim kriminalnim grupama, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao da on, kao ministar, neće dozvoliti da bilo ko omalovažava rad ovih profesionalaca. 
Ministar Vulin je, na kolegijumu sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije, poručio da u borbi protiv kriminala imaju bezrezervnu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << podršku državnog rukovodstva sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na čelu, i da u borbi protiv kriminala niko nije zaštićen, navodi se u saopštenju MUP-a.  

"Rizikujući sopstvene živote, vi ste se obračunali sa kriminalnom grupom Belivuk–Miljković i oslobodili Srbiju od tog zla. Danas neki pokušavaju na razne načine da omalovaže vaš rad i pripišu ga strancima iako i sami znaju koliki nivo profesionalizma posedujete i da je razbijanje ove grupe samo vaša zasluga", rekao je ministar Vulin. 
Ministar je ponovio da je kriminalna grupa Belivuk–Miljković uhapšena isključivo na osnovu rada srpske policije, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal i da FBI sa tim nije imao nikakve veze.
Ocenio je da nekima u zemlji i regionu očigledno smeta hapšenje ovih ubica i krvoloka i da stoga, uplićući se iz dana u dan u neistine i laži, napadaju njega i predsednika Aleksandra Vučića, kao nosioca borbe protiv kriminala, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.