Vulin: Nema zaštićenih u borbi protiv kriminala

Izvor: Danas, 05.Avg.2021, 10:37

Vulin: Nema zaštićenih u borbi protiv kriminala

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su srpski organi gonjenja, čija je isključiva zasluga za razbijanje klana Belivuk - Miljković, pokazali da su spremni da se obračunaju i sa najsurovijim kriminalnim grupama i da on, kao ministar, neće dozvoliti da bilo ko omalovažava rad tih profesionalaca, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vulin: Policija spremna da se obračuna sa najsurovijim kriminalnim grupama

Izvor: RTS, 05.Avg.2021

Srpski organi gonjenja, zaslužni za razbijanje kriminalnog klana Belivuk–Miljković, pokazali su da su spremni da se obračunaju i sa najsurovijim kriminalnim grupama, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao da on, kao ministar, neće dozvoliti da bilo ko omalovažava...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.