Vulin: Nemoguće je znati kakve su namere tih ljudi

Izvor: B92, 20.Dec.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Nemoguće je znati kakve su namere tih ljudi

Nemamo saznanja da li je napadač u Berlinu prošao kroz našu zemlju, rekao je ministar za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

On je istakao da se nemačka policija nije do sada obratila našoj policiji sa bilo kakvim zahtevima, niti sa bilo kakvom informacijom vezanom za napad u Berlinu.

Vulin je, odgovarajući na pitanja novinara u palati Srbija u vezi sa sinoćnjim terorističkim napadom u Berlinu i medijskim navodima da je napadac prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kroz "balkansku rutu", ponovio da nemačka policija ništa zvanično nije dostavila nasem Ministarstvu unutrašnjih poslova.

"Mi se trudimo da sve koji su prošli kroz našu teritoriju registrujemo, da imamo informaciju o njima, ali, priznaćete, potpuno je nemoguće znati kakve su namere tih ljudi i kakva je njihova istorija" rekao je Vulin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.