Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Nijemci nas nisu kontaktirali

BERLIN - Nemamo saznanja da li je napadac u Berlinu eventualno prošao kroz našu zemlju, rekao je ministar za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

On je istakao da se nemačka policija nije do sada obratila našoj policiji sa bilo kakvim zahtjevima, niti sa bilo kakvom informacijom vezanom za napad u Berlinu.

Vulin je, odgovarajući na pitanja novinara u palati Srbija u vezi sa sinoćnjim terorističkim napadom u Berlinu i medijskim navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da je napadac prošao kroz "balkansku rutu", ponovio da njemačka policija ništa zvanično nije dostavila nasem Ministarstvu unutrašnjih poslova.

"Mi se trudimo da sve koji su prošli kroz našu teritoriju registrujemo, da imamo informaciju o njima, ali, priznaćete, potpuno je nemoguće znati kakve su namjere tih ljudi i kakva je njihova istorija" rekao je Vulin.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Nemačka nas nije kontaktirala

Izvor: RTS, 20.Dec.2016

Nemamo saznanja da li je napadač u Berlinu eventualno prošao kroz našu zemlju, rekao je ministar za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. . Istakao je da se nemačka policija nije do sada obratila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.