„Vučićeve“ zlatne poluge NBS će morati da kupi u inostranstvu

Izvor: Danas, 29.Maj.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Vučićeve“ zlatne poluge NBS će morati da kupi u inostranstvu

S obzirom da je rukovodstvo Narodne banke Srbije prihvatilo predlog Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, da se zlatne rezerve kojima raspolaže ta institucija povećaju sa 20 na 30 tona, a shodno tome da RTB Bor ne može da proizvede toliko zlata, Srbija će morati da potroši više od 330 miliona evra kako bi iz uvoza obezbedila potrebnu količinu zlatnih poluga koje je Vučić tražio, a u Boru ne mogu da ih proizvedu. Članak „Vučićeve“ zlatne poluge NBS će morati da kupi u inostranstvu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija zlatne poluge mora da nabavi iz inostranstva

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2019

S obzirom da je rukovodstvo Narodne banke Srbije prihvatilo predlog Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, da se zlatne rezerve kojima raspolaže ta institucija povećaju sa 20 na 30 tona, a shodno tome da RTB Bor ne može da proizvede toliko zlata, Srbija će morati da potroši više od 330 miliona...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.