Izvor: RTS, 20.Sep.2021, 10:23

Vučić za sutra zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Predsednik Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 10 časova hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj će glavna tema biti dešavanja na Kosovu i Metohiji.
Kako se očekuje, na sednici će biti reči o najnovijim dešavanjima na Kosovu i Metohiji posle odluke o skidanju tablica na administrativnim prelazima.
Počelo je oduzimanje tablica sa oznakama sa severa Kosova, a vozila sa oznakama iz centralne Srbije moraju da uzimaju probne oznake i da plaćaju taksu.
Specijalne jedinice kosovske policije Rosu raspoređene su od jutros na dva administrativna prelaza – Jarinju i Brnjaku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo oduzimanje tablica, Srbi blokirali Jarinje

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2021

Počelo je oduzimanje tablica sa oznakama sa sjevera Kosova, a vozila sa oznakama iz centralne Srbije moraju da uzimaju probne oznake i da plaćaju taksu, javlja reporter RTS-a sa administrativnog prelaza Jarinje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Predsednik za sutra zakazao sednicu Saveta za nacionalnu Bezbednost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021

Predsednik Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 10 časova hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj će glavna tema biti dešavanja na Kosovu i Metohiji...Kako se očekuje, na sednici će biti reči o najnovijim dešavanjima na Kosovu i Metohiji posle odluke o skidanju tablica na administrativnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ROSU KREĆE NA SEVER KOSOVA? Priština grupiše ogromne jedinice policije iz Đakovice, Prizrena, Peći i Gnjilana

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 10 časova hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost..Privremene albanske institucije na Kosovu i Metohiji dovlače interventne policijske jedinice iz Đakovice, Prizrena, Peći i Gnjilana u Prištinu sa ciljem da krenu na sever KiM...Prema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

N1 Studio Live (20.9.2021)

Izvor: N1 televizija, 20.Sep.2021

Specijalne jedinice kosovske policije od jutros se nalaze u neposrednoj blizini dva prelaza na Severu Kosova - Jarinju i Brnjaku, javlja KoSSev. Pripadnici kosovske policije oduzimaju tablice vozila sa oznakama sa severa Kosova, dok vozila koja imaju tablice sa oznakama iz centralne Srbije moraju da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.