Vučić u Skupštini: Spremili smo 7 miliona eura za Novi Pazar

Izvor: SandzakPress.net, 08.Apr.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Skupštini: Spremili smo 7 miliona eura za Novi Pazar

Srbija – Premijer Srbije u svom obraćanju u Skupštini Srbije rekao je da Novi Pazar ove godine očekuju brojne investicije, a da već 20. aprila kreće izgradnja objekata od velike važnosti. “U Novom Pazaru će biti izgrađen Dijagnostički centar, fabrika za preradu drveta, a 20. aprila će biti otvoreno gradilište na kome će arapski investitori graditi školu, vrtić i još neke javne objekte a ova investicija je vrijedna 7 miliona eura”, rekao je u Skupštini Srbije premijer Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Vučić. Odgovarajući na pitanja odbornika, premijer je naveo da mu je jednako stalo do svih dijelova Srbije i da će oko 27-og aprila predstaviti dio novih reformi i paket podsticaja za ravnomjerniji regionalni razvoj, kojim će biti predviđeno da se dio novca namjenjenog Beogradu preusmjeri za razvoj drugih dijelova Srbije. (Rtvnp)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Arapi ulažu 7 mil EUR u Novi Pazar

Izvor: B&F Online, 08.Apr.2015

Arapski investitori će uložiti sedam miliona evra u Novi Pazar, najavio je juče premijer Vučić. Kako je naveo, 20. aprila će biti otvoreno gradilište na kome će arapski investitori graditi školu, vrtić i još neke javne objekte. Takođe, Novi Pazar će dobiti dijagnostički centar. Vučić...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.