Vučić u Priboju

Izvor: RTS, 31.Okt.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Priboju

Dogovoreno da radnicima FAP-a do utorka bude isplaćena jedna plata, rešen problem overe knjižica, a do 1. marta sledeće godine trebalo bi da dobiju minimalac i zaostale plate. Sa prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem u Priboj je došao i jedan od direktora "Mercedesa".

Vicepremijer Aleksandar Vučić stigao je u Priboj, gde ga je ispred upravne zgrade FAP-a dočekao direktor Zoran Zaković sa rukovodstvom preduzeća. 

Vučić je u društvu savetnika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Siniše Malog i Jorga Haskensa stigao u Priboj, gde će razgovarati sa rukovodstvom FAP-a, a nakon toga i sa radnicima, koji su štrajkovali zbog neisplaćenih zarada.

Kako dopisnici RTS-a javljaju, sa Vučićem je u Priboj došao i jedan od direktora "Mercedesa" Rolf Jirgen Zejerle. Od kompanije "Mercedes" očekuje se saradnja, da se uposli bar deo kapaciteta FAP-a.

Vučić će, kako saznajemo, tražiti da mu u FAP-u pokažu zalihe od 5,6 milijardi dinara koje su navedene u ličnoj karti preduzeća, jer, kako je rekao, "država neće da baca pare".

Vicepremijer i srpska vlada spremni su da pomognu, ali, kako je Vučić rekao, država neće trpeti "javašluk i lopovluk".  

Po svemu sudeći, zalihe će biti najveći problem, jer postoje u bilansima i na papirima, ali ne i u stvarnosti, saznaje RTS.

Štrajkači su jutros, posle vesti da će Vučić doći, uklonili blokade sa pruge.

Vicepremijer je juče poručio da niko ne sme da ucenjuje državu, a posebno ne FAP, koji država izdržava.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučića dočekali direktor i rukovodstvo FAP-a

Izvor: Akter, 31.Okt.2013

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić stigao je popodne u Priboj, gde su ga, ispred Upravne zgrade FAP-a, dočekali direktor Zoran Zaković i rukovodstvo fabrike

Nastavak na Akter...

"I mi smo štrajkovali sa FAP-om"

Izvor: B92, 01.Nov.2013, 12:27

Priboj -- Radnici pribojske Fabrike sedišta u restrukturiranju, koji su bili u štrajku i zajedno sa radnicima FAP-a, očekuju pomoć vlade "u paketu" sa FAP-om...Sa radnicima FAP-a u štrajku su bila 53 radnika Fabrike sedišta koji su juče, takođe prekinuli štrajk, navodi rukovodstvo te fabrike...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.